top of page

EQUIP

Anchor 4

L'equip de l'Estudi

UNA MIRADA DE PROP

" El Pere proposarà una frase una mica llarga que ocupi fins aquí "

Estudi d'Arquitectura Pere Socias 

 

  Arquitecte llicenciat a la UPC de Barcelona. Just després d'acabar la carrera em vaig aventurar a crear el meu propi estudi al centre de Tarragona amb totes les dificultats inicials que això comporta i 12 anys després puc dir que som un estudi consolidat preparat per resoldre tot tipus d'encàrrec. 

 

  Dins del món de l'educació sóc professor de Construcció de quart curs a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Reus (URV) des de fa 7 anys.

 

  Com a equip ens caracteritza aquesta polivalència que probablement és la que ens porta a col·laborar també des de fa 3 anys amb associacions sense ànim de lucre que interactuen amb la ciutat de Tarragona.

 

     

PERE SOCIAS JULBE

 

Soc l'arquitecte responsable de l'estudi. Vaig nàixer al 1972 a Tarragona i em vaig llicenciar al 2003. Tan bon punt vaig acabar em vaig muntar un petit estudi al centre de la ciutat.

 

M'agrada definir-me com a arquitecte de capçalera, com aquell arquitecte que fa una mica de tot i accepta qualsevol repte!

> CV

MIREIA CALERO GAUDÍ

 

Hola ! 

 

Jo porto col·laborant en aquest estudi des de fa gairebé 8 anys... Soc del 87 i em vaig llicenciar al 2014. Quan feia segon de carrera vaig començar a fer pràctiques als estius amb el Pere i al final m'hi he acabat quedant !

 

bottom of page